Ajankohtaista

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Keskikesän juhla on käsillä. Palvelemme torstaina 18.6. vielä klo 15.00 asti. Aattona olemme kiinni. Vietetään läheisten kanssa ihana juhla sekä nautitaan hyvästä ruoasta! Ja ollaan varovaisia veden äärellä!  Hyvää Juhannusta!

KVARTSIHIEKKAA SUPERHINTAAN!

Kevät on hiekan vaihtoaikaa! Hankimme erän (=2400 kg) 0,7-1,2 mm kvartsihiekkaa 40 kg säkeissä. Alennettu kampanjahinta VAIN 18,00 €/säkki. Vertaa ja ylläty, muut myyvät n. 25 % kalliimmalla! Ota yhteyttä ja toimi nopeasti sillä tarjous on voimassa vain niin kauan kuin säkkejä riittää!

ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ!

Iloista Pääsiäistä kaikille! Ja muistakaa läheisiänne esim. soittamalla. Aurinkoista mieltä ja kevään odotusta!

MUUTTUNEET AUKIOLOAJAT

Toimipaikkamme aukioloaikoja supistetaan koronavirusepidemian takia ma 30.3. alkaen arkisin klo 10.00-14.00. Sähköposteja, sms/whatsup- viestejä ja puheluja vastaanotan edelleen normaalisti. Tilaukset ja tilatut tuotteet liikkuvat normaalisti.  

TREND ALLASKATTEET

Saimme ylelliset Trend allaskatteet tuotevalikoimaamme. Kysy tarjous Sinun altaallesi sopivasta katteesta ja pidennä altaasi käyttöaikaa keväästä ja syksystä reippaasti!

RAUHALLISTA JOULUN AIKAA

Rauhallista Joulun aikaa ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille! Kiitokset kuluneesta vuodesta. Palvelemme aaton aattona 23.12. klo 8.30 -14.00 ja välipäivät normaalisti klo 8.30-16.00, paitsi 31.12. klo 8.30 - 14.00! 

SAOSTUSAINEIDEN LÄHETTÄMISEEN MUUTOKSIA

Kuljetusmääräykset tiukentuivat kuun vaihteessa ja jatkossa yksittäin lähetettävän kannun paino saa olla max. 35 kg. Tämä tarkoittaa sitä että tuomme valikoimaamme 20 litran kannun. Valikoimassamme säilyy edelleen 30 litran pakkauskoko jälleenmyyjiämme sekä niitä yksityisasiakkaita varten jotka...

WEHOPUTS KEMIKAALI HUIPPUEDULLISESTI!

70,00 €/kannu vapaasti toimipaikassamme! Nestemäinen Kemiran valmistama ferrisulfaattipohjainen saostusaine 30 litran (=45 kg) kannussa haja-asutusalueen jätevesikohteisiin. Tilaa yksi tai useampi kannu, rahti Suomeen yht. 38,00 € sis. Alv 24 % Soveltuu mm. WehoPuts, Wavin-Labco Biokem-...

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Päivä on pisimmillään kun käymme viettämään Juhannusta! Palvelemme torstaina 20.6. klo 16.00 asti.  Nautitaan läheisten seurasta sekä hyvästä ruoasta! Ja ollaan varovaisia veden äärellä! Hyvää Juhannusta!