Ajankohtaista

MUKAVAA JUHANNUSTA!

Päivä on kohta taas pisimmillään ja on siis juhlan aika! Palvelemme myös torstaina 23.6. normaalisti klo 16.00 asti. Aattona olemme kiinni. Iloista juhlaa kaikille, nautitaan läheisten seurasta sekä hyvästä ruoasta! Ja ollaanhan varovaisia veden äärellä!  Mukavaa Juhannusta!

UIMA-ALLAS JUHANNUKSEKSI!

Nyt on aika käynnistää Sunset uima-altaan rakentaminen jos aiot uida Juhannuksena omassa altaassasi! Laadukas ja erinomainen vaihtoehto viihtyvyyden lisäämiseksi pihallesi. Vankka rakenne kestää hyvin Suomen vuodenajat. Asentaminen ei vaadi ammattilaista – osa asiakkaistamme asentaakin uuden...

JOULUN AUKIOLOISTA

Poikkeavat aukioloajat aaton aattona to 23.12. klo 9.00-14.00.  Jouluaattona 24.12 toimipaikkamme on suljettuna ja uuden vuoden aattona olemme auki klo 9.00-14.00. Rauhallista Joulun aikaa ja Onnellista Uutta Vuotta!

JÄÄPUOMIT OVAT SAAPUNEET

Tule hakemaan markkinoiden edullisimmat jääpuomit altaaseesi. Hinta 50 € per laatikko (5 kpl). Lavasta ei riitä tänäkään vuonna kaikille! Toimi siis nopeasti!

SUODATINPALLOT NYT VALIKOIMASSA

Asiakaskysyntään on vastattu! Nyt 700 g suodatinpalloja on myynnissä kilpailukykyiseen hintaan 30 €/pakkaus. Vertaa ja tule ostamaan edullisimmat suodatinpallot toimipaikastamme!

HAUSKAA VAPPUA

Kevään juhla on käsillä. Pukeudutaan lämpimästi ja nautitaan herkuista! Suljemme liikkeen Vapun aattona 30.4. jo klo 14.00. Hauskaa Vappua kaikille!

KESÄKEIDAS JUHANNUKSEKSI!

Sunset uima-allas on laadukas ja erinomainen vaihtoehto oman keitaan rakentamiseksi pihallesi. Vankka rakenne kestää hyvin Suomen vuodenajat. Asentaminen ei vaadi ammattilaista – osa asiakkaistamme asentaakin uuden altaansa itse, mutta tarvittaessa tulemme myös asentamaan altaasi! Sunset-altaasi...

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Syödään hyvin, kuntoillaan suositusten mukaan, levätään  ja ladataan akkuja! Suljemme torstaina 1.4. jo klo 14.00. Hyvää Pääsiäistä/Glad Påsk!