AquaKem Oy:n tietosuojaseloste

Turvaamme tietosi lakien ja asetusten mukaisesti. Päivitämme tätä selostetta tarvittaessa.

1. Rekisterin pitäjä

AquaKem Oy

Nallintie 9

21420 Lieto

Y-tunnus 2713891-5 (jäljempänä AK)
p. 0400 185 390, tietosuojasta vastaa Kari Lehdonkivi.
Kyselyt tietosuojasta osoitteeseen kari.lehdonkivi@aquakem.fi

2. Rekisterin tarkoitus

Kutsumme rekisteriä nimellä AK:n asiakasrekisteri. Rekisterin henkilötietoihin on pääsy vain yhtiön työntekijöillä sekä Kari Lehdonkivellä. Tietoihin pääsy on sallittu vain siltä osin kuin se on yhtiön liiketoiminnan kannalta tarpeellista.

Rekisterissä olevien tietojen käsittely ja säilytys perustuu joko sopimussuhteeseen AK kanssa, henkilöltä saatuun suostumukseen tai yhtiön oikeutettuun etuun kerätä tietoa liiketoimintansa edellytyksenä. Rekisterissä oleva voi koska tahansa pyytää oikaisemaan, korjaamaan, poistamaan tai saada nähdä mitä tietoja hänestä on tallennettu. Rekisteröidyllä on käytössä kaikki tietoturva-asetuksen mukaiset oikeudet.

Rekisterin tietoja käytetään seuraavasti:

- Asiakassuhteiden ylläpitoon
- Tilausten ja yhteydenottojen käsittelyyn
- Laskutukseen
- Asiakaspalveluun
- Tapahtumien järjestämiseen
- Yhtiön omaan markkinointiin
- Rekisterissä olevien oikeuksien toteuttamiseen

- Rahtiasiapaperien laatimiseen

3. Mitä rekisteriin kerätään ja mistä tiedot saadaan?

Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, laskutustiedot sekä tarvittaessa lupa / kielto käyttää tietoja AK:n markkinointiin ja viestintään. Tiedot ovat peräisin yhteydenotoista AK:n nettisivuilta, tarjouspyynnöistä, tilauksista, asiakastapaamisista ja sopimuksista.

4. Tietojen luovuttaminen

Tietoja käsitellään vain AK:n sisällä. Tietoja ei luovuteta muutoin kolmansille osapuolille, EU:n ulkopuolelle eikä muutoinkaan ulkopuolisille.

5. Suojaus

Tietoja säilytetään huolellisesti palvelimella salasanan ja käyttäjätunnusten takana. 

6. Säilytysaika

Tietoja säilytetään asiakkaan luvalla niin kauan kuin asiakassuhde katsotaan olevan aktiivinen. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen tietoja säilytetään maksimissaan 36 kk oikeutettuun etuun perustuen. Kirjapitolakien edellytys on, että tietoja tulee säilyttää 5 vuotta vahvistetusta tilinpäätöksestä. Tässä mielessä osaa tiedoista säilytetään näiden lakien ja asetusten mukaisesti.