Valmisaltaat

SunSet -uima-altaat alk. 650 € sis. Alv 24 % ovat Suomen oloihin valmistettuja talven kestäviä altaita, joita on tuotu maahan Itävallasta jo 1980-luvulta saakka. 

Muutama vuosi sitten myin Kimmo- nimiselle nuorelle miehelle samanlaisen altaan kuin hänen isänsä oli ostanut vuosia aiemmin - ja hyväksi todennut. Hän ei voinut kuvitella tilannetta, ettei hänen omilla lapsillaan olisi samanlaista mukavaa piha-allasta kuin hänen omassa nuoruudessaan!

SunSet-altaita on saatavilla laaja valikoima sekä pyöreänä että ovaalin muotoisina. Altaiden reunan korkeusvaihtoehdot ovat 1,20 m, 1,35 m ja 1,5 m

Uima-altaiden vaippa on galvanoitua terästä ja sisälle tuleva pussi on valmistettu UV-suojatusta pvc-muovista, jonka paksuus on 0,8 mm. Pussin värisävy on turkoosin sininen tai hiekan ruskea. Matalin pyöreä allas voidaan upottaa kokonaan, osittain tai jättää maan pinnalle. Muiden mallien reunavaipoista on upotettava vähintään puolet maan sisään. Ovaalialtaat upotetaan aina maan sisään ja niiden pitkille sivuille rakennetaan tukimuuri.

Altaan asentaminen ei vaadi erikoistaitoja – onnistuu hyvillä ohjeillamme keneltä vain! Myönnämme SunSet-altaille viiden vuoden takuun.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri Sinun kohteeseesi istuva ratkaisu!