Artikkelien arkisto

SUODATINPALLOT NYT VALIKOIMASSA

Asiakaskysyntään on vastattu! Nyt 700 g suodatinpalloja on myynnissä kilpailukykyiseen hintaan 30 €/pakkaus. Vertaa ja tule ostamaan edullisimmat suodatinpallot toimipaikastamme!

HAUSKAA VAPPUA

Kevään juhla on käsillä. Pukeudutaan lämpimästi ja nautitaan herkuista! Suljemme liikkeen Vapun aattona 30.4. jo klo 14.00. Hauskaa Vappua kaikille!

KESÄKEIDAS JUHANNUKSEKSI!

Sunset uima-allas on laadukas ja erinomainen vaihtoehto oman keitaan rakentamiseksi pihallesi. Vankka rakenne kestää hyvin Suomen vuodenajat. Asentaminen ei vaadi ammattilaista – osa asiakkaistamme asentaakin uuden altaansa itse, mutta tarvittaessa tulemme myös asentamaan altaasi! Sunset-altaasi...

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Syödään hyvin, kuntoillaan suositusten mukaan, levätään  ja ladataan akkuja! Suljemme torstaina 1.4. jo klo 14.00. Hyvää Pääsiäistä/Glad Påsk!

INVERTTERITOIMISET LÄMPÖPUMPUT OVAT SAAPUNEET

Tyylikkäät ja hiljaiset uima-altaan lämpöpumput 10 kW ja 12 kW selkeällä kosketusnäytöllä sekä etäohjaus mobiilisovelluksella suoraan varastostamme välimyyntivarauksin. Hyötysuhde jopa 16! Keskimääräinen COP 10. Ympäristöystävällinen R32 kylmäaine. Älä maksa liikaa - osta meiltä!

JOULUKUUN AUKIOLOISTA

Poikkeavat aukioloajat joulukuussa: to 17.12. klo 9.00-12.00 ja ke 23.12. klo 9.00-12.00.  Jouluaattona 24.12 toimipaikkamme on suljettuna ja uuden vuoden aattona olemme auki klo 9.00-14.00. Rauhallista Joulun aikaa ja Onnellista Uutta Vuotta!

SUOMEN EDULLISIMMAT SAOSTUSAINEET JÄTEVESIYKSIKÖIHIN

Nyt on ajankohta hankkia jätevesiyksikköösi Kemiran Suomessa valmistettua PIX-115 tai PAX-XL60 tai PAX-14 tuotteita. Vertaa hintojamme ja ylläty. Kysy muualta ja vertaa kuka on edullisin - ja osta meiltä! Nopea toimitus! 

AVAAMME ARKISIN VASTA KLO 9.00

Avaamme syyskaudella toimipaikan arkisin vasta klo 9.00 alkaen. Auki olemme klo 16.00 asti ja tarvittaessa myös muina aikoina. Sähköposteja, sms/whatsup- viestejä ja puheluja vastaanotan edelleen normaalisti. Tilaukset ja tilatut tuotteet liikkuvat normaalisti.

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Keskikesän juhla on käsillä. Palvelemme torstaina 18.6. vielä klo 15.00 asti. Aattona olemme kiinni. Vietetään läheisten kanssa ihana juhla sekä nautitaan hyvästä ruoasta! Ja ollaan varovaisia veden äärellä!  Hyvää Juhannusta!