Ajankohtaista

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2018

Toivotamme SInulle ja läheisillesi Onnellista Uutta Vuotta! Nähdään ja ollaan yhteydessä myös tulevana vuonna uima-allasasioissa!

JOULUTOIVOTUS

Kynttilät ja kuusen koristeet esille. Joulu on jo kulman takana. Muutaman päivän päästä on aika rauhoittua, kaivaa joulumieli itsestämme, nauttia hyvästä ruoasta ja läheisten seurasta. Hyvää ja Iloista Joulua kaikille!

NEUTRALOINTIMASSA MAGNODOL TUOTEVALIKOIMAAMME

Neutralointimassa Magno-Dol mineralisoi ja nostaa veden pH- arvoa. Tarjoushinta 100,00 € per säkki (25 kg) sis. Alv 24 %. Toimitusehto: vapaasti toimipaikassamme - pyydä rahtitarjous haluamallesi erälle!

SUOLAKLORINAATTORI HERKKÄIHOISTEN ALTAISIIN

Suolavesiallas tarjoaa nautinnollisen, vähemmän ärsyttävän allastuntemuksen kuin perinteinen kloori. Lisäksi se vaatii vähemmän huolenpitoa kuin tavallinen allas. Sopii niin sisä- kuin ulkoaltaisiin. Tarvittavan suolan määrä n. 5 g per allasvesilitra eli 50 kg suolaa/10 m³ altaaseen. Hinta: 1 080 €...

LOVIBOND MD200 PHOTOMETRI

Ammattilaisten käyttämä photometri hintaan 470,00 € + alv vapaasti toimipaikassamme.                                            

NYT MYÖS 3 M PITKIÄ PVC-PUTKIA

Asiakkaiden toivomuksesta on tuotevalikoimaamme lisätty 3 m pitkiä pvc-putkia, joiden toisessa päässä on muhvi valmiina. Kysy tarjous haluamastasi putkikoosta!

SITRUUNAHAPPOA KODINKONEIDEN SAOSTUMIEN POISTOON

Sitruunahappoa käytetään kalkkisaostumien poistoon kodinkoneista, kaakeleista, lavuaareista ja hanoista. Lisäksi käyttökohteita ovat tahrojen poisto, ruosteen ja lian poisto metallipinnoilta sekä happamuuden säätöaineena. Kysy tarjousta!

PUSERRUSLIITTIMIÄ PE-PUTKIEN LIITTÄMISEEN

Valikoimamme on täydentynyt Astoren Puserrusliitin perheellä. Esim. Kulmaliitin 50 mm maksaa meillä vain 11,00 €/kpl            sis. Alv 24 %. Ota yhteyttä ja ylläty kilpailukykyisistä hinnoistamme!

ALLASPEITTEET

Useita vaihtoehtoja kelluvia allaspeitteitä esim. 400g/m2 peite maksaa 17,00 €/m2 vap. toimipaikassamme sis. Alv 24 %. Lisäksi kauttamme myös altaan talvipeitteitä.