Ajankohtaista

KHK-KLOORI KAIVOJEN DESIFIOINTIIN

Kalsiumhypokloriitti eli KHK-klooria hintaan 18,00 €/1 kg pakkaus sis. Alv 24 % vapaasti toimipaikassamme. Käyttö: 50 g/m3 kaivovettä kohden. Liuotetaan sopiva kloorimäärä ämpärissä, kaadetaan kaivoon ja annetaan vaikuttaa yön ajan. Tämän jälkeen tyhjennetään kaivo. Kun vedessä ei ole kloorin...

TEHOKAS ALLASROBOTTI

Kestävä ja tehokas allasrobotti kuljetusvaunulla niin sisä kuin ulkoaltaisiin. Puhdistaa altaan pohjan, seinät ja vesilinjan. Kaapelin pituus valittavissa 18 m tai 21 m.                        

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2018

Toivotamme SInulle ja läheisillesi Onnellista Uutta Vuotta! Nähdään ja ollaan yhteydessä myös tulevana vuonna uima-allasasioissa!

JOULUTOIVOTUS

Kynttilät ja kuusen koristeet esille. Joulu on jo kulman takana. Muutaman päivän päästä on aika rauhoittua, kaivaa joulumieli itsestämme, nauttia hyvästä ruoasta ja läheisten seurasta. Hyvää ja Iloista Joulua kaikille!

NEUTRALOINTIMASSA MAGNODOL TUOTEVALIKOIMAAMME

Neutralointimassa Magno-Dol mineralisoi ja nostaa veden pH- arvoa. Tarjoushinta 100,00 € per säkki (25 kg) sis. Alv 24 %. Toimitusehto: vapaasti toimipaikassamme - pyydä rahtitarjous haluamallesi erälle!

SUOLAKLORINAATTORI HERKKÄIHOISTEN ALTAISIIN

Suolavesiallas tarjoaa nautinnollisen, vähemmän ärsyttävän allastuntemuksen kuin perinteinen kloori. Lisäksi se vaatii vähemmän huolenpitoa kuin tavallinen allas. Sopii niin sisä- kuin ulkoaltaisiin. Tarvittavan suolan määrä n. 5 g per allasvesilitra eli 50 kg suolaa/10 m³ altaaseen. Hinta: 1 080 €...

LOVIBOND MD200 PHOTOMETRI

Ammattilaisten käyttämä photometri hintaan 470,00 € + alv vapaasti toimipaikassamme.