Ajankohtaista

KAIVOVESISUODATTIMIA TUOTEVALIKOIMAAMME

Perinteiset kaivovesisuodattimet nyt kauttamme edullisesti. Lähetä kaivosi vesi-analyysitulokset meille niin  tarjoamme ratkaisun joka lopettaa juomavedenkannon asuntoosi/mökille.

HYVÄÄ JUHANNUSTA

Suljemme torstaina 22.6. jo klo 15.00 ja siirrymme Juhannuksen viettoon. Pukeudutaan lämpimästi, nautitaan hyvästä ruoasta ja juhlitaan läheisten kanssa Juhannusta. Ja muistetaan olla varovaisia veden äärellä! Käsittelemme tilauksianne maanantaina 26.6. klo 8.00 alkaen. 

NYT PYÖREÄ SUNSET UIMA-ALLAS TOSIEDULLISESTI!

Juhannuksen erikoistarjous: Pyöreä allas, halkaisija 5 m; reunakorkeus 120 cm NYT 1050 €, 135 cm NYT 1150 € ja 150 cm NYT 1200 €. Kaikki hinnat sis. Alv 24 %. Toimitusehto: vapaasti toimipaikassamme. Markkinoiden edullisimmat talven kestävät altaat nyt maahantuojalta! Tarjous on voimassa...

HELATORSTAINA OLEMME SULJETTUNA!

Toimipaikkamme on Helatorstaina suljettu. Olemme taas paikalla perjantaina klo 8.00 alkaen. Tervetuloa runsain joukoin hakemaan Littoisten järvessä käytettyä saostusainetta omaan lampeesi tai uima-altaaseesi. Mukavaa Helatorstaita!

KEVÄÄN ENSIMMÄINEN SUNSET-ALLAS ON TOIMITETTU

Puolikuuta peipposesta ja muutama päivä kevään ensimmäisen Sunset-altaan toimittamisesta kesään! Galvanoitu teräsvaippa ja sen sisällä uv-suojattu pvc-pussi. Toteuta oma unelmasi ja ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

SAMPPALINNAN MAAUIMALAN STARTTIKEMIKAALIT ON TOIMITETTU

Valtava vedenkäsittelyurakka on lähestymässä maalia. Houser Oy on aikataulussa suoriutunut omasta urakastaan ja nyt altaissa on vesi odottamassa uimareita. Saa nähdä miten rakennus- ja maisemointityöt työt pysyvät aikataulussaan... Mukavia hetkiä uusittuun kaupungin sydämessä olevaan...

HAUSKAA VAPPUA!

Kolea sää ei juuri haittaa, kun kevään juhla on käsillä. Hauskaa Vappua Kaikille!

ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ!

Toivotamme kaikille Iloista Pääsiäistä ja herkutteluhetkiä perinneruokien parissa!

ELVYTYSSUOLAA SUORAAN VARASTOSTAMME

Käytetään vedenpehmentimien massojen elvytykseen. Nyt edullisesti 12,00 € (sis. Alv 24 %) per 25 kg säkki vapaasti varastossamme!